Πως μπορώ να κάνω πληρωμές για τις online αγορές μου;

Κάνοντας παραγγελία online από το www.muagreece.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους παρακάτω τρόπους. 

  • Oι συγκεκριμένες εκπτώσεις και τιμολογιακές πολιτικές που αναφέρονται στα eshop μας αφορούν μόνο τελικούς καταναλωτές. Σε περίπτωση που ο εν δυνάμει πελάτης επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου, μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα χονδρικής καθημερινά στα τηλέφωνα 2311 110153 ή με email στο [email protected].


-ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ


• H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής έχει έξτρα επιβάρυνση 2€

•  Η Παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή της πραγματοποιείται στο χώρο σας από την Εταιρία ACS Courier και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση.

• H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής ΔΕΝ είναι δυνατή για αποστολές σε ΚΥΠΡΟ

-ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

• Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron).

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς (ePOS Paycenter), το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL).

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής "Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα"
 Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς (ePOS Paycenter)
 Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε "Πληρωμή"

Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

• Εάν είστε καινούργιος πελάτης της MUA Cosmetics Greece και έχετε επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης την Πιστωτική Κάρτα υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων ως προς την αποστολή της Παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιώσει η Εκδότρια τράπεζα της πιστωτικής σας κάρτας την Εγκυρότητα των στοιχείων σας. Ο χρόνος ανταπόκρισης εξαρτάται από την εκδότρια τράπεζα και εκτιμάται από 2 ώρες έως και 5 ημέρες. Σε καμία περίπτωση η εταιρία MUA Cosmetics Greece δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά και για λόγους ασφαλείας η εκδότρια τράπεζα δεσμεύει το ποσό της χρέωσης κατά τη διάρκεια αυτή. Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές σας αγορές και να μειώσουν την πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.

• Εφόσον είστε παλαιός χρήστης της MUA Cosmetics Greece, έχει προηγηθεί η διαδικασία αυτή και βάση ορισμένων προϋποθέσεων, η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

Έκδοση τιμολογίου

Δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου πώλησης καθώς οι εκπτώσεις και τιμολογιακές πολιτικές που αναφέρονται στα eshop μας αφορούν μόνο τελικούς καταναλωτές.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα χονδρικής στο [email protected] ή κλήση στο τηλέφωνο +30 2311 110156 .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της MUA Greece:

- στέλνοντας email στο [email protected]

- τηλεφωνικώς στο 2311 110 153 Δευτέρα έως Παρασκευή  09.30-16.00 (εκτός αργιών)