ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ACS courier.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εισάγετε τη διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς το δέμα από το πλησιέστερο κατάστημα ACS, αρκεί να τσεκάρετε το αντίστοιχο κουμπί.

Η Ομάδα της MUA Greece προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώνοντας και επάνω στο δέμα αλλά και στο σύστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας κούριερ ACS για οποιαδήποτε αίτημα σας που αφορά σε ημέρες και ώρες παράδοσης.
Η συγκεκριμενοποίηση της ώρας παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας έγκειται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας κούριερ ACS της περιοχής που σας εξυπηρετεί και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την τήρηση των ωραρίων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το πλησιέστερο κατάστημα ACS για να διευθετήσετε το αίτημα σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία, σας αποστέλλεται αυτόματα email με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Παρακολουθείτε το email σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Δωρεάν αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα για παραγγελίες  άνω των 45,00€.

Για παραγγελίες κάτω των 45,00€ ο αγοραστής επιβαρύνεται με 1.50€ μεταφορικά έξοδα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

• Οι παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης, Αττικής αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα, παραδίδονται σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.*
• Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες.*
• Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας, επιλέγοντας την ενότητα "Οι Παραγγελίες μου".
• Η συγκεκριμενοποίηση της ώρας παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας έγκειται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας κούριερ ACS της περιοχής που σας εξυπηρετεί και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την τήρηση των ωραρίων.
• Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.
• Παραδόσεις το Σάββατο δε γίνονται.

*Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να επιμηκυνθούν σε περιόδους με μεγάλο όγκο παραγγελιών ή σε αργίες.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Από την επίσημη σελίδα της ACS Courier μπορείτε να ενημερωθείτε για το συνεργαζόμενο κατάστημα της περιοχής σας: www.acscourier.net

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας αποστέλλουμε μέσω email στον ιστοχώρο: www.acscourier.net/en/track-and-trace

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ACS courier.

Ο αγοραστής επιβαρύνεται με 6€ μεταφορικά έξοδα.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εισάγετε τη διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία, σας αποστέλλεται αυτόματα email με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Παρακολουθείτε το email σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι αποστολές σε Κύπρο γίνονται αφού πρώτα πραγματοποιηθεί προεξόφληση του συνολικού ποσού της εκάστοτε παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Παρακαλούμε πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.