ανά σελίδα
Προβάλλονται 13 - 17 από 17 αντικείμενα
  • 5,99 €

    Εξαιρετικά εύχρηστο πινέλο, ιδανικό για να σβήσετε το χρώμα κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο smoky eye εφέ. Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
  • 5,99 €

    Λεπτό πινέλο, σχεδιασμένο για σκίαση ακρίβειας στο βλέφαρο, στην εσοχή των ματιών ή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Ιδανικό για να δημιουργήσετε smoky eye εφέ.Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
  • 5,99 €

    Το Concealer Brush είναι ιδανικό για την εφαρμογή του προϊόντος με ακρίβεια.Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
  • 5,99 €

    Πινέλο χειλιών, ιδανικό για γρήγορη και ακριβή εφαρμογή του κραγιόν ή gloss!Συνοδεύεται από μεταλλικό κάλυμμα - θήκη για καλοσχηματισμένα χείλη σε κάθε περίσταση!Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
  • 5,99 €

    Το Highlighting Fan Brush είναι ιδανικό για την εφαρμογή του highlighter σε πουδρένια ή υγρή μορφή. Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
Προβάλλονται 13 - 17 από 17 αντικείμενα