SALES 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 40 αντικείμενα
  • 3,49 €
    HOT PRICE

    Τα νέα Limited Edition Neon Lights Intense Colour Liquid Eyeliners σε πέντε άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις που θα λατρέψεις. Στεγνώνουν γρήγορα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Το πινελάκι σχεδιάστηκε για να εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα. Δημιούργησε ένα κλασσικό winged liner ή δημιούργησε τις πιο τολμηρές γραφικές γραμμές και γεωμετρικά σχήματα. 

    3,49 €
  • 6,99 €
    HOT PRICE
    1 Review(s)

    Δημιούργησε τα πιο hot καλοκαιρινά eyelook με την νέα Limited Edition παλέτα Neon Lights. Περιέχει 9 ματ αποχρώσεις με έντονη περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες και μια duochrome foil για να δώσεις μια extra λάμψη. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι hot hot hot.

    6,99 €
  • 5,10 €
    HOT PRICE

    Η 'αδελφούλα' της Fire Vixen είναι εδώ να κλέψει τις εντυπώσεις. Μια παλέτα με θερμά και ψυχρά χρώματα όπως χρυσό, φουξ, μπλε και μιξ από ματ και μεταλλικές υφές ανταγωνίζεται ισάξια την Fire Vixen στις προτιμήσεις. Είναι κατάλληλη για Vegan.

    5,10 €
  • 7,99 €
    HOT PRICE
    1 Review(s)

    20 αποχρώσεις υψηλής απόδοσης σε μία παλέτα. Χάρη στη νέα σύνθεση τα χρώματα είναι πιο ζωντανά, με έντονη κάλυψη. Δημιουργήστε καθημερινά look και συνδυάστε τις έντονες αποχρώσεις για πιο τολμηρά βραδινά μακιγιάζ. Συνδυασμός ματ και μεταλλικών υφών από ουδέτερα βασικά χρώματα έως και τα πιο έντονα και τολμηρά.

    7,99 €
  • 7,00 €
    HOT PRICE
    3 Review(s)

    Re-imagine your eye look with our Metamorphosis 10 Shade Recyclable Paper Eyeshadow Palette. Containing a mix of matte, shimmer, foil and colour-shift shades, it allows you to create a multitude of eye looks. With watercolour-inspired pastels for a subtle wash of colour and bolder foil finishes perfect for adding a touch of glamour, you can truly morph...

    7,00 €
  • 4,25 €
    HOT PRICE

    Η πιο πολύχρωμη παλέτα της συλλογής μας για τους πιο τολμηρούς. 15 αποχρώσεις που θυμίζουν ουράνιο τόξο, συνδυάζοντας ματ και μεταλλικές υφές, σε μια παλέτα. Συνδυάστε για εντυπωσικαά πολύχρωμα eye look ή φορέστε τις αποχρώσεις μεμονωμένα για πιο καθημερινές εμφανίσεις. Κατάλληλο για Vegan.

    4,25 €
  • 3,84 €
    HOT PRICE

    Ανακαλύψτε το Nourishing Lip Gloss μας, διαθέσιμο σε 13 έντονες αποχρώσεις. Το γνωστό και αγαπημένο μας Lip Gloss σε μια νέα και βελτιωμένη σύνθεση. Περιέχει λάδι Jojoba, γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές βιταμίνες και μέταλλα, και έλαιο Argan που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε.Γλιστράει στα χείλη σας με ευκολία , αφήνοντας εντυπωσιακό χρώμα...

    3,84 €
  • 3,14 €
    HOT PRICE

    Hello lip loving Matte! Το best-seller MUA Matte Lipstick, τώρα σε μια νέα και βελτιωμένη, εξαιρετικής απόδοσης, κρεμώδη σύνθεση. Αναβαθμίστηκε σε μια κομψή συσκευασία από 30% ανακυκλωμένο υλικό, είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ του μακιγιάζ σας.

    3,14 €
  • 2,75 €
    HOT PRICE

    Η ΝΕΑ σκιά DUO EYE STYLO της MUA σε μορφή στικ κάνει την εφαρμογή γρήγορη και εύκολη! Περιλαμβάνει μία matte & μία shimmer κρεμώδη σκιά στις δύο του άκρες. Ειδική VEGAN formula για εύκολη εφαρμογή πάνω στο βλέφαρο ακόμα και με τα ακροδάκτυλά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του η συνδυαστικά με άλλες σκιές ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    2,75 €
  • 3,99 €
    HOT PRICE

    Shine bright like a diamond με τα νέα  Shimmer Silk Highlighter. Εύκολα στο μπλεντάρισμα με νέα υφή, μεταξένια, δίνουν το πιο τέλειο smooth αποτέλεσμα!

    3,99 €
  • 3,99 €
    HOT PRICE

    Shine bright like a diamond με τα νέα  Shimmer Silk Highlighter. Εύκολα στο μπλεντάρισμα με νέα υφή, μεταξένια, δίνουν το πιο τέλειο smooth αποτέλεσμα!

    3,99 €
  • 3,74 €
    HOT PRICE

    Αδιάβροχη κρεμώδης σύνθεση σε μορφή 'πομάδας' που στεγνώνει γρήγορα και μένει σταθερή. Χρησιμοποιήστε το πινελάκι στο επάνω μέρος για την εύκολη εφαρμογή του. Βουτήξτε το πινέλο στο βαζάκι και πάρτε μια μικρή ποσότητα. Αφού απλώσετε το προϊόν 'σβήστε' στο σχήμα που θέλετε. Μετά από κάθε χρήση κλείστε καλά το καπάκι και καθαρίστε το πινέλο σας για να μην...

    3,74 €
Προβάλλονται 1 - 12 από 40 αντικείμενα