ανά σελίδα
Προβάλλονται 49 - 60 από 236 αντικείμενα
  • 6,99 €

    Το universal brow kit του περιέχει 4 πουδρένιες αποχρώσεις και ένα διάφανο κερί φρυδιών, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση όποια κι αν είναι η περίσταση.

    6,99 €
  • 4,49 €
    5 Review(s)

    Διάφανη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Χρησιμοποιείται μόνη της για έντονες βλεφαρίδες σαν φυσικές. Τοποθέτησε την στα φρύδια, μόνη της ή επάνω από προϊόν, για τις ατίθασες τρίχες αλλά και σαν τόπερ για την μάσκαρα. Ένα προϊόν για επαγγελματίες και μη

    4,49 €
  • 2,99 €

    Το best-seller Intense Color Lip Liner σε νέα και βελτιωμένη, βουτυρένια αλλά έντονης απόδοσης σύνθεση. Διαθέσιμο σε 13 έντονες αποχρώσεις, η πλούσια σε χρωστικές σύνθεσή του γλιστράει πάνω στα χείλη χωρίς κόπο για ακριβή ορισμό και πλήρη κάλυψη. 

    2,99 €
  • 9,99 €
    1 Review(s)

    Balm καθαρισμού μακιγιαζ προσώπου κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος αφαιρώντας ακόμη και το αδιάβροχο make up!

    9,99 €
  • 6,49 €

    Το γνωστό και αγαπημένο μας Lip Gloss σε μια νέα και βελτιωμένη σύνθεση. Η απόχρωση Glazed είναι ένα nude tinted lip gloss που κλέβει τις εντυπώσεις!

    6,49 €
  • 5,49 €

    5 σκιές ματιών έντονης απόδοσης σε θερμούς nude τόνους, matte & shimmer-foil αποχρώσεις που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να δημιουργήσετε ένα πλήθος μαγευτικών συνδυασμών. Μια ολοκαίνουργια κομψή παλέτα κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό. Περιέχει νέες βελτιωμένες μεταξένιες υφές που αναμιγνύονται εύκολα.

    5,49 €
  • 5,49 €

    Το Blushed Matte Powder ρουζ είναι το ιδανικό προϊόν για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας με χρώμα και ένταση τόση όσο εσείς επιθυμείτε. Απαραίτητο για όλες τις τσάντες μακιγιάζ, η λεπτή, μεταξένια σύνθεση του το κάνει να ξεχωρίζει. Εφαρμόζεται εύκολα και ομοιόμορφα αναδεικνύοντας το μακιγιαζ σας.

    5,49 €
  • 4,99 €

    Intense pigment and intense wear.Our Intense Colour Liquid Eyeliners apply to the lash-line smoothly, leaving behind bold, intense and long-lasting pigments. Available in a selection of wearable and fun shades.

    4,99 €
Προβάλλονται 49 - 60 από 236 αντικείμενα