NEW IN 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 37 - 41 από 41 αντικείμενα
  • 8,99 €
    3 Review(s)

    Ελαφριά πούδρα σεταρίσματος, σε ελεύθερη μορφή, για χρήση με πινέλο. Απορροφά τη λιπαρότητα χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Τοποθετήστε κάτω από τα μάτια για να σταθεροποιήσετε το concealer ή στα σημεία που το πρόσωπο κάνει συσπάσεις για να σετάρετε το foundation (makeup) για να μην 'σπάσει'. -Νέα σύσταση VEGAN -Δεν αφήνει χρώμα - Δεν περιέχει...

    8,99 €
  • 7,49 €
    3 Review(s)

    XL ... αποτέλεμα σε λίγα λεπτά! Η MUA καινοτομεί δημιουργώντας μια σύσταση που προσφέρει στα χείλη XL όγκο που διαρκεί. Αποκτήστε χείλια σαρκώδη, γεμάτα και με πανέμορφο σχήμα! 

    7,49 €
  • 5,99 €

    Το Large Fluffy Blending Brush  είναι σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για ομοιόμορφη ανάμειξη και σβήσιμο της σκιάς ματιών. Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
  • 5,99 €

    Αυτό το μικρό επίπεδο πινέλο ματιών είναι ιδανικό για την εφαρμογή σκιάς ματιών με ακρίβεια.Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
  • 5,99 €

    Ένα απαραίτητο πινέλο ματιών για την εφαρμογή της σκιάς με ακρίβεια που σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μακιγιάζ και εντυπωσιακό βλέμμα.Με 100% ανακυκλωμένες τρίχες και λαβή και 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πινέλο μακιγιάζ.

    5,99 €
Προβάλλονται 37 - 41 από 41 αντικείμενα