NEW IN 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 13 - 24 από 41 αντικείμενα
  • 6,49 €
    10 Review(s)

    XL ΟΓΚΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ!! Η νέα μάσκαρα της MUA με τρίχινο βουρτσάκι, χαρίζει ένταση στο βλέμμα, δίνει σχήμα και όγκο στις βλεφαρίδες και ολοκληρώνει και απογειώνει το μακιγιάζ μας. 

    6,49 €
  • 4,98 €
    9 Review(s)

    Εyeliner σε μορφή 'μαρκαδόρου' με ειδική μύτη για το τέλειο cat eye! Εύκολο στη χρήση του, με έντονο μαύρο χρώμα που δεν 'τρέχει' και δεν σπάει. Νέα σύσταση VEGAN

    4,98 €
  • 4,99 €
    5 Review(s)

    Το VIRAL Lip Oil της MUA για χείλη & μάγουλα είναι διαθέσιμο σε νέα γεύση Bubblegum! Η απόχρωση αυτή ονομάζεται Bubble-Hun και είναι ένα μαύρο χρώμα που προσαρμόζεται στο pH του δέρματός σας, μεταμορφώνοντας το σε μια βαθύ μωβ-ροζ απόχρωση κατά την εφαρμογή του. Η φόρμουλα που μοιάζει με λάδι περιέχει Jojoba & Βιταμίνη Ε για θρέψη του δέρματος & τέλεια...

    4,99 €
  • 4,49 €

    Our best-selling Volume Mascara, now available in a chocolate brown shade.A magnifying mascara that gives lashes that added volume! Coats from root to tip for lashes that make an impact.

    4,49 €
  • 5,99 €
    Out of stock

    Πέντε μοναδικές, ακαταμάχητες ματ, σατινέ και duochrome αποχρώσεις, σε μια παλέτα που πρέπει να έχεις στο νεσεσερ σου. Ανανεωμένη VEGAN σύσταση για πιο έντονη απόδοση και ένα αποτέλεσμα που διαρκεί! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ:

    5,99 €
  • 4,49 €
    13 Review(s)

    Primer κρέμα με ελαφριά σύσταση κατάλληλη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και Βιταμίνη Β5 ενυδατώνοντας την περιοχή των ματιών, βοηθώντας την να φαίνεται πιο υγιής και λεία, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνει τις λεπτές γραμμές. Μπορεί να εφαρμοστεί ως primer πριν την εφαρμογή του concealer ή μόνο του για ένα boost ενυδάτωσης.

    4,49 €
  • 6,49 €

    Το γνωστό και αγαπημένο μας Lip Gloss σε μια νέα και βελτιωμένη σύνθεση. Η απόχρωση Glazed είναι ένα nude tinted lip gloss που κλέβει τις εντυπώσεις!

    6,49 €
  • 10,99 €
    1 Review(s)

    MUA x GIO DREVELI COLLECTION Ένα κρεμώδες ρουζάκι σε μορφή στικ για εύκολη καθημερινή χρήση είναι μέρος της MUA x GIO DREVELI Collection. Στη μια του πλευρά θα βρείτε τη matte υφή του καi στην άλλη την shimmer. Απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα για ένα δροσερό λαμπερό αποτέλεσμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

    10,99 €
  • 8,49 €
    29 Review(s)

    Απολαύστε ένα "ηλιοκαμμένο" look με αυτή την πούδρα bronzer. Απαλή και μη λιπαρή, δίνει ένα μπρονζέ αποτέλεσμα. Περάστε το πινέλο κυκλικά από όλες τις αποχρώσεις ή επιλέξτε από τη γκάμα χρωμάτων την ιδανική για εσάς. Χρησιμοποιήστε σε πρόσωπο και σώμα. Κατάλληλο για VEGAN

    8,49 €
  • 7,49 €

    The perfect addition to your lip wardrobe - meet our Limited Nude Edition Lipstick & Gloss Duos! Available in 9 shade variations, this Limited Edition lip duo is a must have! It contains a highly pigmented matte lipstick on one end, with a matching nourishing lipgloss on the other end, so you can switch up your lip look with ease! Pair with our Intense...

    7,49 €
  • 6,49 €
    3 Review(s)

    Καμπυλωτό βουρτσάκι σιλικόνης που ακολουθεί το φυσικό σχήμα της γραμμής των βλεφαρίδων, καλύπτοντας έτσι τις βλεφαρίδες από την ρίζα έως την άκρη για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Περιέχει Βιταμίνη Ε & Βιταμίνη Β5 για ενυδατωμένες & πιο πυκνές βλεφαρίδες.

    6,49 €
  • 6,99 €
    1 Review(s)

    Mάσκαρα για έντονο χρώμα και μεγάλο όγκο και μήκος. Το πινελάκι σιλικόνης βοηθάει στο διαχωρισμό των τριχών. Μεγάλη διάρκεια και έντονο αποτέλεσμα.

    6,99 €
Προβάλλονται 13 - 24 από 41 αντικείμενα